Antalya’da tarım ve gıda güvenliği eğitimi düzenlendi
13.06.2012 /
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) koordinasyonunda ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde “Tarım ve Gıda Ürünleri Ürün Güvenliği (HACCP-ISO 22000)” eğitimi düzenlendi. Gıda Güvenliği uzmanı Robert Mitchell tarafından verilen eğitime, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ilgili üyeleri katılım sağladı
Seminerde, tarım ve gıda ürünleri ürün güvenliği konusunda (HACCP-ISO 22000) AB mevzuatı ve uygulamalarına yönelik olarak bilgi verildi. Buna ek olarak, KOBİ’ler açısından HACCP uygulamalarına yönelik vaka analizleri gerçekleştirildi.
TOBB Reel Sektör Araştırma Geliştirme ve Uygulama Dairesi Başkanlığınca, Türkiye’de Kalite Altyapısının Güçlendirilmesi (TKAG) Projesi finansmanında gerçekleştirilen ürün güvenliği eğitimlerine, Diyarbakır ve Antakya illerinde devam edilecek.