Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

TOBB’DAN “RUSYA İLETİŞİM VE KOORDİNASYON MASASI”

Rusya Federasyonuna yönelik yaşanan ticari ve ekonomik sorunlarınızın “TOBB Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası Sorun Bildirim Formu” nun bilgisayara indirilmesi ve doldurulması suretiyle rusyamasasi@tobb.org.tr mail adresine gönderilmesi rica olunur.


 

TOBB, Türk iş dünyasının Rusya’da yaşadığı sorunları belirleyip, çözümünün takipçisi olacak.

 

Türk iş adamlarının son günlerde Rusya’da yaşadıkları sıkıntıların ilk elden öğrenilmesi ve yetkili makamlar nezdinde çözüm bulunabilmesi için TOBB bünyesinde ‘’Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası’’ kuruldu.

 

Rusya ile ilişkilerinde sıkıntı yaşayan işadamlarımız, aşağıda belirtilen faks numaralarını veya e-posta adresini kullanarak, yaşadıkları problemleri iletebilecekler. Burada toplanacak bilgiler hızlı bir şekilde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına iletilecek ve bunlara çözüm aranması sağlanacak.

 

TOBB, Rusya ile ticari ve ekonomik ilişkilerimizin, konjonktürel dalgalanmaların gölgesinde kalmamasına büyük önem vermektedir.

 

Bu kapsamda, ticaret, lojistik, enerji, bankacılık, turizm, müteahhitlik, karşılıklı yatırımlar gibi çok çeşitli alanlarda birbirini tamamlayan iki önemli ülkenin işadamlarının olumsuz etkilenmemesini temenni etmektedir. 

 

TOBB Rusya İletişim ve Koordinasyon Masası irtibat bilgileri;
E-posta: rusyamasasi@tobb.org.tr
Faks: 0312-218 22 09 - 0212-924 39 79


Duyurular

Büyükelçilik duyuruları





Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Kullanıcının E-Posta Adresi
Gönderenin Notu
Mesajınız Gönderilmiştir
İlginiz için teşekkür ederiz
ARAMA