TOBB - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği

TOBB SEİK, Eksper Sivil Toplum Kuruluşlarıyla Buluştu


10.03.2025 / Ankara



TOBB Sigorta Eksperleri İcra Komitesi, çevrimiçi gerçekleştirilen toplantıda Türkiye’de faaliyet gösteren eksper dernekleri ile Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı yetkilileriyle bir araya geldi.​

Söz konusu toplantıya, TOBB SEİK Başkanı Ahmet Nedim ERDEM, Ege Sigorta Eksperleri Derneği (ESED) Başkanı Mustafa İsmet Sarıgöz, Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği (TÜSED) Başkanı Selim Kesici, TOBB SEİK Üyesi ve Oto-dışı Sigorta Eksperleri Derneği (ODSED) Başkanı Engin ÖZAYDIN Anadolu Sigorta Eksperleri Derneği (ASED) Başkanı Cafer YALÇINTAŞ, Akdeniz Sigorta Eksperleri Derneği (Akdeniz SED) Başkanı Nurettin OĞUZ ile Sigorta Eksperleri Dayanışma ve Eğitim Vakfı (SEDEV) Başkanı Tamer TOPAL, TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt SÖYLEMEZ, TOBB Sigortacılık Müdürlüğü Uzmanı Atalay ARSLAN, TOBB SEİK Üyeleri ve söz konusu sivil toplum kuruluşlarının Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

TOBB SEİK Başkanı Ahmet Nedim ERDEM’in Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Eksper Akıllı Atama Sistemi ile Sigorta Eksperleri Atama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Taslağı konularında İcra Komitesi çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verilerek görüş alış verişinde bulunuldu. 





Adınız Soyadınız
E-Posta Adresiniz
Kullanıcının E-Posta Adresi
Gönderenin Notu
Mesajınız Gönderilmiştir
İlginiz için teşekkür ederiz
ARAMA